De beste warmtepompen op de markt

Met Ultratherma krijgt u een warmtepomp die uitblink in rendement en kwaliteit. We gebruiken alleen de beste materialen en monteren uw warmtepomp met de grootste zorg zodat u mooi afgewerkte design warmtepomp hebt :

√ de robuuste behuizing

Gepoederlakte en thermische gegalvaniseerde beplating en geen temperatuursgevoelig plastic waardoor de warmtepomp na verloop van tijd gaat trillen. Een aparte L ijzer structuur waarop de componenten zijn opgebouwd. Alle schroeven zijn van inox. De boorgaten zijn eerst geboord, dan het ganse geheel thermisch gegalvaniseerd, en als laatste wordt het geheel extra gepoederlakt op 60°C.

√ de geruisloze werking

Een ventilator met een constant lage draaisnelheid (geen invertertechnologie)
en geluidsisolatie zodat de interne compressor niet hoorbaar is.

√ de metalen ventilator

Een uitgebalanceerde metalen ventilator met een continue draaisnelheid. 
De grote bladhoek en de speciale inkepingen in combinatie met de lage draaisnelheid garanderen een optimale luchtverplaatsing en een geruisloze werking. De schroeven zijn enkel van inox.

√ de EVI-compressor

Spitstechnologie houdt de compressor via een eigen heetgasinjectie op bedrijfstemperatuur. De compressor en het koelgas circuit start nooit ‘koud’ waardoor het rendement verhoogt en de levensduur toeneemt.

√ de warmtewisselaar in de buitenunit

Een luchtwarmtewisselaar met een grote lamelafstand (3 mm) zorgt ervoor dat de warmtepomp minder snel dichtvriest. Gevolg? Minder dooimomenten en een hoger rendement.

√ de warmtewisselaar in de binnenunit

Een industriële inox platenwisselaar garandeert het allerhoogste rendement en een heel lange levensduur, geen aanslag van kalk.

√ het elektronisch expansieventiel

Een elektronisch expansieventiel past automatisch de koelgas injectie aan het gevraagde vermogen aan. Belastende kunstgrepen zoals fluctuerende ventilatorsnelheden (invertertechnologie) zijn daardoor niet nodig en problemen met de smering van invertor compressoren worden vermeden.

√ het buffervat met temperatuursensor

Een geïsoleerd inox buffervat van 500 liter met extra inox sanitair spiraal van 40 lopende doet dienst als warmtewisselaar voor het verwarmingswater en het sanitair. De temperatuursensor stuurt de warmtepomp waardoor een warmwatervoorraad verzekerd is.

√ het buffervat met interne spiraal voor het sanitaire water

Een buffervat met interne inox spiraal waar het sanitaire water doorstroomt. Het voordeel? Het sanitaire water stroomt voortdurend waardoor de kans op legionella onbestaande is en er geen energieverslindende ‘opstookmomenten’ nodig zijn.

 
Lucht-water warmtepomp met EVI-compressor

Wilt u meer weten over de topkwaliteit van onze warmtepompen? Bezoek de toonzaal bij één van onze installateurs

Naar vorige pagina.