Over Ultratherma

Ultratherma is dé producent van warmtepompen. We staan voor topkwaliteit en werken daarom uitsluitend samen met leveranciers die expert in hun vakgebied zijn. Onze innovatieve technologieën en voortdurende productverbeteringen zijn uw garantie op een kwaliteitsvolle, duurzame én rendabele warmtepomp. De Ultratherma warmtepomp is een Zweeds concept, met uitzonderlijk hoge kwaliteitseisen.

Missie

Ultratherma streeft ernaar om uw levenskwaliteit te verbeteren door u comfort en warmte te bieden op een ecologische en duurzame manier. Wij stellen uw warmte en gezondheid centraal en dat met oog voor het milieu. U creëert een aangenaam en gezond binnenklimaat dankzij onze warmtepompen. Ultratherma brengt energie, milieu, warmte en comfort in harmonie. 

Waarom kiezen voor Ultratherma?

Ultratherma is een nieuwe en ambitieuze producent van warmtepompen. Daardoor bieden wij u een aantal unieke voordelen:

  • U koopt kwaliteit want we gebruiken alleen producten van leveranciers die aan de top in hun sector staan.
  • U krijgt een ecologisch, duurzaam en rendabel product aan een interessante prijs omdat we onze overhead-en reclamekosten bewust laag houden.
  • U krijgt het beste product aan de beste prijs: we investeren in continue productverbetering.
  • U krijgt persoonlijk service op maat: we werken samen met installatiebedrijven die aan de strengste selectiecriteria voldoen.


Hebt u een vraag over onze producten of diensten? Neem contact op.